Hirdetések 2024. január 28- február 04.

1.   A héten betegeinket szokott módon meglátogatjuk. Pénteken, elsőpéntek lesz.
2.   Pénteken Urunk bemutatásának ünnepe, Gyertyaszentelő Boldogasszony napja is lesz. Az esti szentmise keretében tartunk gyertyaszentelést.
3.   Szombaton lesz szent Balázs püspök emléknapja. Az ő közbenjárását kérjük ezért szombaton valamint jövő vasárnap minden szentmise után balázsáldásban részesítjük híveinket.
4.   Két hét múlva, február 11-én lesz templomunkban a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása a reggel 8 órás szentmise keretében. A szentségben azok részesülhetnek, akik állapot-szerűen betegek, vagy 60 éves korukat már betöltötték és megszentelő kegyelem állapotában vannak. Éppen ezért a szentség felvétele előtt feltétlen végezzük el szentgyónásunkat, továbbá lehetőleg jelentkezzünk a sekrestyében vagy az irodában.
5.   A plébániai nyári tábor 2024. július 24-28 között lesz Baján. Aki szeretne csatlakozni az igényfelmérés miatt emailen előzetesen jelentkezzen  elektronikus címen.
6.   A Baba-mama klub farsangi ünnepséget szervez a plébániai közösségi házban, február 10-én 9-13 óráig. Szeretettel várjuk az óvodás és alsó tagozatos gyermekeket, jelmezbe öltözve.