Hirdetések 2024. február 04-11.

1.   Ma minden szentmise után Balázsáldásban részesítjük híveinket.
2.   Jövő vasárnap, (február 11-én) a reggel 8 órás szentmise keretében lesz templomunkban a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása, ezért a jövő vasárnap reggeli szentmise időtartama egy kicsit hosszabb lesz. A szentségben azok részesülhetnek, akik állapotszerűen betegek, műtét előtt illetve után vannak, vagy egészségesek, de 60. életévüket már betöltötték. A szentségben való részesedés feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért még a héten végezzük el szentgyónásunkat, mert jövő vasárnap a 8 órás szentmisét megelőzően nem lesz mód a szentgyónás elvégzésére. A szentség felvétele előtt lehetőleg jelentkezzünk a sekrestyében vagy az irodában.
3.   A plébániai nyári tábor 2024. július 24-28. között lesz Baján. Aki szeretne csatlakozni az igényfelmérés miatt emailen előzetesen jelentkezzen elektronikus címen
4.   Szombaton (február 10-én) 9-13 óráig a Baba-mama klub farsangi ünnepséget szervez a közösségi házban. Szeretettel várjuk az óvodás és alsó tagozatos gyermekeket, jelmezbe öltözve.
5.   Előre hirdetjük, hogy Plébániánk nagyböjti lelkinapját, három hét múlva február 24-én, szombat délelőtt tartjuk. Meghívott előadónk a „jézusi gyaloglás” titkába fog minket bevezetni. Mindenkit szeretettel várunk.
6.   A Főplébánia Apaköre nyitott alkalmat hirdet: “Utak vagy úti célok” címmel előadást és fórumot tart dr. Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, a pestszentimrei plébánia közösség tagja. Helyszín és időpont: Közösségi Ház (1181 Bp., Batthyány L. u. 87/B.), 2024. február 15., csütörtök 19 óra. Mindenkit szeretettel várunk!