Hirdetések 2023. szeptember 17-24.

1.  Előre hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy október 7-én, szombaton buszos kirándulást-zarándoklatot szervezünk a Vác-Hont-Tsitár-Nagybörzsöny útvonalra. Hozzájárulásként 6.000,- Ft befizetését kérjük, de többletfizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, a belépőket, meleg ebédet. Jelentkezni lehetőleg 10 napon belül az összeg befizetésével a sekrestyében a plébánosnál, vagy az irodában lehet.
2.  A leendő elsőáldozók szüleit kérjük, hogy gyermekükkel minél hamarabb jelentkezzenek az elsőáldozási felkészítési sorozatra! Jelentkezni 3. osztályos kortól lehet a következő linken keresztül:
https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7,ha  bárkinek kérdése lenne, keresse Ács Melindát a e-mail címen.
3.  A hétköznapi Szentmisék előtt ¾ órával rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk a Mária köszöntő imádságra.
4.  A liturgikus előírásoknak megfelelően továbbra is szeretettel javasoljuk, hogy a Szentmise kezdetétől a dicsőség utáni könyörgés végéig maradjunk állva.
5.  Hétfőnként és péntekenként az esti Szentmise után este 7-ig csendes Szentségimádási lehetőséget biztosítunk a templomban.
6.  A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a budapesti kórházakba. A soron következő képzés 2023. október 7-én indul. A képzésre jelentkezni szeptember folyamán a kihelyezett plakáton található elérhetőségen lehet.
7.  A héten elindulnak a hittanos foglalkozások. Holnaptól (szeptember 18-ától) hétfő esténként 19 órakor Gábor atya katekézist tart felnőtteknek a lelki élet főbb témáiról.
8.  Katekumen csoport indítását tervezzük azon felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók, vagy csak régebben vettek részt hitoktatáson. Kérjük, minél hamarabb jelentkezzünk elérhetőség megadásával az irodában.
9.  Várjuk az őszi hittanos mini táborra a 2-9 osztályos gyerekek jelentkezését. Ideje: október 13-15-ig. Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/juaBKUCHJwT2FJwt8