Hirdetések 2023. szept. 24-okt.01.

1.  Ma este 19:15-től képviselő testületi ülés lesz a plébánián. Az érintetteket szeretettel várjuk.
2.  Jövő szombaton (szept. 30) délelőtt 9-12-ig várjuk a jelenlegi és leendő ministránsokat közös képzésre és játékra
3.  Jövő vasárnap (október 1-én) a 10 órai szentmise keretében plébániánk elkötelezett családjainak 4 gyermekét fogjuk megkeresztelni.
4. Előre hirdetjük, hogy október 7-én, szombaton buszos kirándulást-zarándoklatot szervezünk a Vác-Hont-Tsitár-Nagybörzsöny útvonalra. Hozzájárulásként 6.000,- Ft befizetését kérjük, de többletfizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, a belépőket, meleg ebédet. Jelentkezni szerda estig lehet az összeg befizetésével a sekrestyében a plébánosnál, vagy az irodában lehet.
5. Jövő héten hétfőn megkezdődik a leendő elsőáldozók felkészítése. A jelentkezők nagy létszámára való tekintettel két csoportot indítunk. Az első csoportnak szeptember 25-én, a második csoportnak pedig szeptember 26-án 16:30-17-ig lesz az első foglalkozás a Közösségi Házban.
6.  Hétfőnként és péntekenként az esti Szentmise után este 7-ig csendes Szentségimádási lehetőséget biztosítunk a templomban.7.  A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja. A képzésre jelentkezni még a héten lehet az alábbi telefonszámon: (06-1)-224-86-40.
8.  Hétfő esténként 19 órakor Gábor atya katekézist tart felnőtteknek a lelki élet főbb témáiról.
9.  Katekumen csoport indítását tervezzük azon felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók, vagy csak régebben vettek részt hitoktatáson. Kérjük, minél hamarabb jelentkezzünk elérhetőség megadásával az irodában.
10. Várjuk az őszi hittanos mini táborra a 2-9 osztályos gyerekek jelentkezését. Ideje: október 13-15-ig. Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/juaBKUCHJwT2FJwt8
11. Jövő vasárnap, okt.1-én az esti szentmise előtt 17:15-kor az első ünnepélyes októberi áhitatra várunk mindenkit. Októberben minden esti szentmise előtt 17:15-től ünnepélyesen imádkozzuk a litániát és a rózsafüzért.
12. Örömmel várunk új tagokat a vasárnapi szentmisék felolvasói közé. Aki szívesen csatlakozna, jelentkezzen Czinege Katinál vagy az atyák valamelyikénél.