Hirdetések 2023. október 01-08.

1.  Pénteken első péntek, betegeinket a szokott módon meglátogatjuk.
2. Szombaton buszos zarándoklatra megyünk, Vác- Hont -Tsitár-Nagybörzsöny útvonalon. A templom elől indul a busz reggel fél 8-kor, hazaérkezés du. 17-18 óra között. Néhány jelentkezőnek még tudunk helyet biztosítani. Jelentkezni a férőhelyek függvényében a sekrestyében a plébánosnál, vagy az irodában lehet.
3. Októberben az esti szentmisék előtt 17:15-kor ünnepélyes módon imádkozzuk a litániát és a rózsafüzért.
4. Az előző héten hétfőn és kedden 16:30-17:30-ig elkezdődött a Elsőáldozók képzése. Aki még nem jelentkezett, azt kedden 16:30-kor várjuk.
5. Két hét múlva (okt.13-15 között) őszi hittanos mini táborba várjuk az összes 2-9 osztályos gyereket. Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/juaBKUCHJwT2FJwt8
6. Hétfő esténként 19 órakor Gábor atya katekézist tart felnőtteknek a lelki élet főbb témáiról. Még lehet csatlakozni.
7. Kedden esténként 19 órakor a Katekumeneknek (felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, vagy nem voltak elsőáldozók) tartunk felkészítést
8.  Hétfőnként és péntekenként az esti Szentmise után este 7-ig csendes Szentségimádási lehetőséget biztosítunk a templomban.
9.  Három hét múlva (okt. 20.) pénteken plébániánk közösségi házában özvegyek számára lesz lelki nap. Jelentkezni a kifüggesztett plakáton lévő telefonszámok valamelyikén lehet.
10. Örömmel várunk új tagokat a szentmisék felolvasói közé. Aki szívesen csatlakozna, jelentkezzen Czinege Katinál vagy az atyák valamelyikénél.
11. A ministráns csapatba is szeretettel várunk új tagokat 7 éves kortól. Vasárnaponként 9:30-tól tartunk nekik felkészítést.