Hirdetések 2023. szeptember 10-17.

1.  Ma a 10 órai Szentmise után mindenkit szeretettel várunk a templomkertbe ünneplésre és közös ebédre. A mai nappal megkezdjük a templomi hittanos tanévet, és elindulnak a plébániai hittanos foglalkozások és a Bogárklubok is.
2.  Szept. 13-án 16:30-kor kísérjük át a Fatimai Szűzanya szobrát az Erzsébettelepi Plébániára.  A szobor átkísérésére és az ottani ünneplésre mindenkit szeretettel várunk. Részvételi szándékukat e-mailben, telefonon vagy személyesen jelezzük az irodának. A gépkocsival rendelkezők segítségét is szívesen várjuk a személyszállításban.
3.  Előre hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy október 7-én, szombaton kirándulást-zarándoklatot szervezünk a Vác-Hont-Tsitár-Nagybörzsöny útvonalra. Hozzájárulásként 6.000,- Ft befizetését kérjük, de többletfizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, a belépőket, meleg ebédet. Jelentkezni az összeg befizetésével a sekrestyében a plébánosnál, vagy az irodában lehet.
4.  A leendő elsőáldozók szüleit kérjük, hogy gyermekükkel jelentkezzenek az elsőáldozási felkészítési sorozatra! Jelentkezni 3. osztályos kortól lehet a következő linken keresztül:
https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7,ha  bárkinek kérdése lenne keresse Ács Melindát a e-mail címen.
5.  A hétköznapi Szentmisék előtt ¾ órával rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk a Mária köszöntő imádságra.
6.  A liturgikus előírásoknak megfelelően továbbra is szeretettel javasoljuk, hogy a Szentmise kezdetétől a dicsőség utáni könyörgés végéig maradjunk állva.
7.  Hétfőnként és péntekenként az esti Szentmise után este 7-ig csendes Szentségimádási lehetőséget biztosítunk a templomban.
8.  A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a budapesti kórházakba. A soron következő képzés 2023. október 7-én indul. A képzésre jelentkezni szeptember folyamán a kihelyezett plakáton található elérhetőségen lehet.

9. Szeptember 18-ától, hétfőn esténként 19 órától Gábor atya a lelki élet fő témáiról tart katekézist felnőtteknek.