Hirdetések 2023. szeptember 03-10.

  1. Jövő vasárnap (szeptember 10.) a 10 órai Szentmise keretében tartjuk a Veni Sancte-t, az évkezdő szentmisét és indítjuk el a templomi hittanos tanévet. A 10 órás Szentmise után mindenkit szeretettel várunk a templomkertbe ünneplésre és közös ebédre. A hölgyektől kis süteményt a férfiaktól némi italt szívesen fogadunk.
  2. A leendő elsőáldozók szüleit kérjük, hogy gyermekükkel jelentkezzenek az elsőáldozási felkészítési sorozatra! Jelentkezni 3. osztályos kortól lehet a következő linken keresztül:
    https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7,ha  bárkinek kérdése lenne keresse Ács Melindát a e-mail címen.
  3. A hétköznapi Szentmisék előtt ¾ órával rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk a Mária köszöntő imádságra.
  4. A liturgikus előírásoknak megfelelően szeretettel javasoljuk, hogy a Szentmise kezdetétől a dicsőség utáni könyörgés végéig maradjunk állva. Az olvasmányokra foglaljunk csak helyet.
  5. Hétfőnként és péntekenként az esti Szentmise után este 8-ig csendes Szentségimádási lehetőséget biztosítunk a templomban. Javasoljuk, hogy akár csak néhány percet töltsünk el Jézus jelenlétében.
  6. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti kórházakba. A soron következő képzés 2023. október 7-én indul. A képzésre jelentkezni szeptember folyamán a templomban kihelyezett plakáton található elérhetőségen lehet.