Hirdetések 2023. november 19-26.

1. Ma országos gyűjtés van a Karitász javára. Plébániánkon évenként 3 ezer kilogramm élelmiszeradományt osztunk szét a rászorulóknak. A mai gyűjtéssel is ezt segíthetjük. Előre is köszönjük a nagylelkű támogatásokat!
2. Két hét múlva szombaton (december 2.) 9-13 óra között koszorúkötésre és mézeskalácskészítésre várjuk az érdeklődőket és családokat a Közösségi házba. Mind a koszorúkötéshez, mind a mézeskalácskészítéshez a kellékeket a plébánia biztosítja.
3.  Két hét múlva Advent kezdődik. Régi hagyomány templomunkban a Szent Család járás. Egy-egy családnál egy hétig marad a Szent Család képe. Aki be szeretné fogadni a családról-családra járó képet, az alábbi linken tud jelentkezni rá: https://forms.gle/vCyB2NyH7SjTeEac9
4. Idén is lesz a plébánián adventi-karácsonyi lelkigyakorlat a hétköznapokban. Részletek ki lettek küldve a levelezőlistára. Továbbiakban érdeklődni Gábor atyánál lehet.
5. Három hét múlva (december 9-én) szombaton lesz közösségünk adventi lelkinapja. Mindenkit szeretettel várunk gyerekeket, ifjakat, felnőtteket és időseket. Az egyes korosztályoknak külön programot szervezünk.
6. Plébániánk ministráns csapata az elmúlt tanévben az esztergomi ministráns versenyen első helyezést ért el. Ezúttal is gratulálunk nekik és szeretettel mutatjuk fel az elnyert ministránskupát, amelyet a múlt héten hoztak el ministránsaink.
7. Magyar nemzetünk a mai napon ünnepeli Szent Erzsébetet, a szeretet hősies szentjét. Őrá gondolva a szentmise után kenyeret áldunk meg és a kijáratnál mindenkinek adunk egyet. Osszátok meg egymással és fogyasszátok el közösen, hogy közöttünk is megvalósuljon az egység és a szeretet.