Hirdetések 2023. nov. 26-dec. 03.

1. Ma Krisztust, mint a mindenség királyát ünnepli az Egyház.
2. Ma este képviselőtestületi ülés lesz a közösségi házban. Az érintetteket szeretettel várjuk.
3. Pénteken elsőpéntek, betegeinket szokott módon meglátogatjuk.
4. Szombaton (december 2.) 9-13 óra között koszorúkötésre és mézeskalács készítésre várjuk az érdeklődőket és családokat a Közösségi házba. Mind a koszorúkötéshez, mind a mézeskalács készítéséhez a kellékeket a plébánia biztosítja.
5. Szintén szombaton este 6 órakor ökumenikus adventi gyertyagyújtás lesz az Agora területén (a két rendelő között), amit Tamás atya és Gábor atya vezetnek. A közös éneklést és imádságot teázás követi. Mindenkit szeretettel várunk.
6. Jövő héten Advent kezdődik. Régi hagyomány templomunkban a Szent Család járás. Egy-egy családnál egy hétig marad a Szent Család képe. Aki be szeretné fogadni a családról-családra járó képet, az alábbi linken tud jelentkezni rá: https://forms.gle/vCyB2NyH7SjTeEac9
7. Szeretettel ajánljuk fiatal édesanyáknak plébániánk baba-mama klubját, ahol kicsi gyermekek és anyukák találkozhatnak. Összejövetel keddenként a közösségi házban 9-11:30 között. Részletek a hirdetőtáblán találhatók
8. Két hét múlva (december 9-én) szombaton lesz közösségünk adventi lelkinapja a Schönstatt családmozgalom vezetésével. Mindenkit szeretettel várunk gyerekeket, ifjakat, felnőtteket és időseket. Az egyes korosztályoknak külön programot szervezünk.
9. Előre hirdetjük, jövő hétvégét követő hétfőtől (december 3-tól), advent napjain vasárnap kivételével minden reggel 6 órakor rorate szentmisét mutatunk be. Advent folyamán a hétfő és péntek esti szentmisék elmaradnak.
10. Ebben az évben még önkéntes hozzájárulással, egyházadóval segíthetjük templomunk fenntartását, amely átutalással, vagy az irodában készpénzzel befizethető.