Hirdetések 2023. december 03-10.

1. Mai nappal megkezdődött az advent, az Úr várásának ideje. Egy-egy nemes elhatározás tettekre váltásával készüljünk az ünnepre.
2. Advent napjain vasárnap kivételével (holnaptól) hétfőtől-szombatig reggelenként 6 órakor rorate szentmisét mutatunk be. Minden héten legalább egy hajnali szentmisén vegyünk részt.
3. A templomunkban, az adventi időben hétköznaponként csak rorate szentmisék lesznek reggel 6 órakor. Advent folyamán hétköznaponként egyéb időpontban nem mutatunk be szentmisét.
4. Szombaton (december 9.), adventi lelkinapot tartunk a közösségi házban a Schönstatt mozgalom vezetésével. Mindenkit szeretettel várunk: gyerekeket, ifjakat, felnőtteket és időseket egyaránt. Az egyes korosztályoknak külön programot szervezünk. Még elfogadunk jelentkezéseket.
5.  Az adventi időben a templomban nincs virágozás.
6.  Advent folyamán tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetünk plébániánk rászorulóinak megsegítésére. Adományainkat a templom belső bejáratánál az asztal mellett tehetjük le vagy a vasárnapi szentmisék előtt és után a Karitász munkatársainak adhatjuk át.
7. Advent folyamán egymás terheit hordozhatjuk az imádságban. Ha valakinek imakérése van, a szándékát leírva helyezze be a bejárat mellett elhelyezett dobozba. Aki szívesen imádkozna másokért, vasárnap a 10 órás szentmise végén elvihet egy imaszándékot, amit foglaljon bele naponta fohászaiba. Szeretettel várjuk mind az imádságot kérőket, mind az imádságot felajánlókat.
8. Ebben az évben még önkéntes hozzájárulással, egyházadóval segíthetjük templomunk fenntartását, amely átutalással, vagy az irodában készpénzzel befizethető.
9. Szeretettel hirdetjük, hogy a plébániai nyári tábor 2024. július 24-28. között Baján kerül megrendezésre. Ezúttal tisztelettel felkérünk és kijelölünk három házaspárt: Emesét-Domonkost, Mimát-Mátét valamint Évit -Janit a tábor szervezési feladataira. Az ifjúsági és gyermektábor ugyancsak 2024. július 24-28. között lesz, de más helyszínen.