Hirdetések 2023. december 10-17.

1. Advent napjain vasárnap kivételével hétfőtől-szombatig reggelenként 6 órakor rorate szentmisét mutatunk be. Minden héten legalább egy hajnali szentmisén vegyünk részt.  
A roraték miatt a hétfőn és pénteken az esti hat órás, kedden, szerdán, csütörtökön a reggel hét órás szentmisék elmaradnak.
2. Szombaton (december 16.) délelőtt 9-11 között, valamint jövő vasárnap (december 17.) este 19-21 óra között közös szentgyónási lehetőséget hirdetünk a közösségi házban, ahol Gábor atyát és Tamás atyát is felkereshetjük.
3. Jövő vasárnap a reggel 8-as és délelőtt 10 órás szentmisék után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által fenntartott Pátyi kerámiaműhely termékeiből vásárolhatunk. A termékek megváltozott munkaképességű személyek készítik, vásárlásával az értelmileg sérült emberek munkahelyének fennmaradását támogatjuk.
4. Advent folyamán tartósélelmiszert gyűjtünk plébániánk rászorulóinak megsegítésére. Adományainkat a jövő hét végéig, a templom belső bejáratánál, az asztal mellett tehetjük le vagy a vasárnapi szentmisék előtt és után a Karitász munkatársainak adhatjuk át.
5. Advent folyamán egymás terheit hordozhatjuk az imádságban. Ha valakinek imakérése van, a szándékát leírva helyezze be a bejárat mellett elhelyezett dobozba. Aki szívesen imádkozna másokért, vasárnap a 10 órás szentmise végén elvihet egy imaszándékot, amit foglaljon bele naponta fohászaiba. Szeretettel várjuk mind az imádságot kérőket, mind az imádságot felajánlókat.
6. Ebben az évben még önkéntes hozzájárulással, egyházadóval segíthetjük templomunk fenntartását, amely átutalással, vagy az irodában készpénzzel befizethető.
7. Szeretettel hirdetjük, hogy a plébániai nyári tábor 2024. július 24-28. között Baján kerül megrendezésre. Az ifjúsági és gyermektábor hasonló időpontban lesz, de más helyszínen.