Hirdetések 2023. december 17-24.

1.  Ma a reggel 8-as és a délelőtt 10 órás szentmisék után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által fenntartott Pátyi kerámiaműhely termékeiből vásárolhatunk. A termékek vásárlásával az értelmileg sérült emberek munkahelyének fennmaradását támogatjuk.
2.  Ma minden szentmise után is szentgyónási lehetőséget biztosítunk. Este a közösségi házban Gábor atya és Tamás atya is felkereshető 21 óráig.
3.  Még két napig várjuk plébániánk rászorulói számára hozott tartós élelmiszer adományainkat, amelyeket a templom bejáratánál tehetünk le.
4.  Advent napjain vasárnap kivételével hétfőtől-szombatig reggelenként 6 órakor rorate szentmisét mutatunk be. Az utolsó rorate szentmisét szombaton (december 23.) reggel tartjuk.
5.  Szintén szombaton (december 23.) délelőtt 9-11 között, közös szentgyónási lehetőséget hirdetünk a közösségi házban, ahol Gábor atyát és Tamás atyát is felkereshetjük.
6.  Advent folyamán az imádságban is hordozhatjuk egymás terheit. Az imakéréseket a bejárat mellett elhelyezett dobozba helyezhetjük. Az imádságot ajánlók vasárnap a 10 órás szentmise végén tudnak magukkal vinni imaszándékot.
7.  Jövő vasárnap (december 24.) advent negyedik vasárnapja lesz. Reggel 8-kor és délelőtt 10 órakor tartunk szentmisét.  
Szenteste délután 4 órakor karácsonyi misztériumjátékot mutatunk be, majd éjfélkor szentmisével ünnepeljük Jézus születését.
8.  Nyolc nap múlva, december 25-én, karácsony napján vasárnapi rend szerint lesznek szentmisék, tehát reggel 8-kor, délelőtt 10-kor és este 6 órakor.
9.  December 26-án, karácsony másnapján, reggel 8-kor és este 6 órakor lesznek szentmisék.
10. A karácsonyi díszítésre szánt adományainkat a Szent Kereszt oltárnál kihelyezett perselybe dobhatjuk be.
11. Ebben az évben még önkéntes hozzájárulással, egyházadóval segíthetjük templomunk fenntartását, amely a sekrestyében vagy az irodában befizethető.
12. Januárban Exodus90 csoport indul a plébánián, melybe szeretettel várunk 18 év feletti férfiakat. Ez a kifejezetten férfiaknak szóló lelkigyakorlat 90 napos (éppen Húsvétvasárnap van vége), heti egy megosztásból, egyéni aszkétikus feladatokból és napi imából áll. További információ található a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton és az www.exodus90.hu oldalon. Kérdésekkel Hős Csabát vagy Czinege Jánost lehet keresni.