Hirdetések 2023. március 19-26.

1. Szereplőnek lehet jelentkezni a virágvasárnapi passióra személyesen Simó Júliánál vagy Bakó Dóránál, illetve a hátsó asztalra kitett lapon.
2. Már előre hirdetjük, hogy április 1-én, szombaton lesz a plébánia Lelki napja 9-13 óráig. Fejes Csaba atya lesz a vendégünk. Téma: A lelki élet, mint küzdelem.
3. Következő vasárnap, március 26-án a Szentföld javára gyűjtünk!
4. Idén is szervezünk plébániai nyári tábort Bárdudvarnokon 07.26-07-30. között.  Ahogy tavaly is, iskolás gyerekeink ebben az időben Linka Melinda és Gábor atya vezetésével hittantáborba mennek. Így a plébániai tábor elsősorban a felnőttek igényeinek igyekszik megfelelni. Természetesen az óvodás és picurka gyerekek a szülőkkel együtt jönnek. Nekik szervezünk felügyeletet, játékokat, hogy a szülők minél jobban tudjanak töltekezni. Jelentkezési határidő: április 1., de kérjük, mielőbb töltsétek ki a jelentkezési lapot! Ezt online is megtehetitek, illetve a templomban a bejáratnál lévő kisasztalra is tettünk nyomtatott formában. Ha papíralapon szeretnétek kitölteni, akkor akár az irodán, akár valamelyik táborszervezőnek (Papp Juli, Fülöp Csilla, Erdős Vera, Pálfalvi Bet) odaadhatjátok. Várunk szeretettel!