Hirdetések 2023. márc. 26 – ápr. 02.

1. A mai napon a Szentföld javára gyűjtünk!
2. Már előre hirdetjük, hogy április 1-én, szombaton lesz a plébánia Lelki napja 9-13 óráig. Fejes Csaba atya lesz a vendégünk. Téma: A lelki élet, mint küzdelem.
3. Idén is szervezünk plébániai nyári tábort Bárdudvarnokon 07.26-07-30. között.  Ahogy tavaly is, iskolás gyerekeink ebben az időben Linka Melinda és Gábor atya vezetésével hittantáborba mennek. Így a plébániai tábor elsősorban a felnőttek igényeinek igyekszik megfelelni. Természetesen az óvodás és picurka gyerekek a szülőkkel együtt jönnek. Nekik szervezünk felügyeletet, játékokat, hogy a szülők minél jobban tudjanak töltekezni. Jelentkezési határidő: április 1., de kérjük, mielőbb töltsétek ki a jelentkezési lapot! Ezt online is megtehetitek, illetve a templomban a bejáratnál lévő kisasztalra is tettünk nyomtatott formában. Ha papíralapon szeretnétek kitölteni, akkor akár az irodán, akár valamelyik táborszervezőnek (Papp Juli, Fülöp Csilla, Erdős Vera, Pálfalvi Bet) odaadhatjátok. Várunk szeretettel!
4. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, április 11-én délelőtt, hogy együtt ünnepelhessük Krisztus feltámadását az Alacskai úti idősek otthonában az ágyhoz kötött betegekkel. Nagy öröm, hogy ismét lehetőség van gyerekekkel menni! Részletek emailben, illetve a hirdetőtáblán. Várunk mindenkit szeretettel!
5. Jövő vasárnap Virágvasárnap. Délelőtt csak egy Szentmise lesz 9 órakor barkaszenteléssel. Az esti szentmise a szokott időben lesz 18 órakor.
6. Kifüggesztettük a Nagyheti Szertartásrendet! Szeretettel ajánlom a kedves Testvérek figyelmébe!