Hirdetések 2022. szeptember 11-18.

1.  Szeptember 18-án, a vasárnap este ifjúsági mise lesz, utána katekézis a fiataloknak. Vendégünk Hodász András plébános atya.
2.  “Szeptember 6-án újra megnyitja a kapuit a baba-mama klub. Szeretettel várjuk az anyukákat és babáikat keddenként 9-11 óráig a plébánián.”
3.   A 2022/23-as Tanévben is várjuk a gyerekeket az elsőáldozásra felkészítő alkalomra, melynek helye a közösségi ház, időpontja hétfőnként 16:30-17:30-ig. Jelentkezni ezen a linken lehet: https://forms.gle/7upYoNSvJXHXJM7e8, szeptember 25-én éjfélig. Első alkalom szeptember 26., hétfő 16:30. Érdeklődni Linkáné Ács Melindánál a e-mail címen lehet.
4.  Szeretettel hirdetjük, hogy 2019 tavasza óta most először kerül megrendezésre közösségünkben a plébániai MINI tábor, 2022. szeptember 30-tól október 2-ig. Helyszín: dömösi plébánia. 5.- 9. osztályos korig várjuk a gyermekek jelentkezését a kiküldött e-mail címen a jelentkezési lap kitöltésével. Az eseményt nem a plébánia, hanem lelkes fiatalok szervezik.
5.  Szeptember 16-ával kezdetét veszi az Ars Sacra fesztivál. Kilenc napon keresztül gazdag programokkal lehet találkozni Budapest számos pontján. Nálunk, Pestszentimrén, szeptember 17-én, szombaton a PIK-ben kiállítás megnyitás lesz, utána pedig a Kreol mise bemutatója.
6.  Miklós atya szeptember 12-én, hétfőn este megkezdi a Katekumen kurzust mise után ¾ 7-kor. Szeretettel várja azokat a felnőtteket, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók és még nem bérmálkoztak. Találkozás kéthetenként lesz. Jelentkezés a helyszínen.
7.  Gábor atya hétfő esténként újra tart a mise után ¾ 7-kor Szentírás-magyarázatot.
8.  Újra indul bérmálási felkészítő. Jelentkezni Gábor atyánál lehet személyesen, szeptember 23-ig.
9.  A Rózsafüzér Társulat és a Szent Mónika közösség szeretne közös Rózsafüzér imádságra hívni minden testvért, akik hazánk, Európa és a világ békéjéért aggódnak, most vasárnap este 7 órára a templomunkba.
10. Ebben a tanévben is újra indul a Szentjánosbogár–klub. A csoportok a már jól megszokott helyen és időpontban találkoznak a plébánián. Az első alkalomra szeptember 16-án kerül sor. Akik most voltak elsőáldozók, azoknak egy héttel később, szeptember 23-án, 17 órakor lesz az első találkozó.