Hirdetések 2022. március 20-27.

1. A mai napon az esti mise után, 19:15-től képviselő testületi ülés lesz a plébánián.
2. 2022. 03. 26-án nagyböjti gitáros szentségimádást tartunk 18 órától a békéért, és a lelki megújulásért. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
3. Márc. 27-én este 19:00 órakor (közvetlenül az ifi mise után) ismét IQ = Ifi Kút! Várunk minden előző és új résztvevőt 14 éves kortól! Ezúttal egy igen fontos témát járunk körül meghívott előadókkal! Az alkalmat megint közös ima zárja majd, utána pedig kötetlen beszélgetésre lehet még maradni egy kis agapéval fűszerezve. Gyertek!
4. Már előre jelzem, hogy április 2-án szombaton 9 órakor kezdődik plébániánk Nagyböjti lelki napja. Az elmélkedéseket Dr. Fábry Kornél atya, a NEK főtitkára vezeti. E napon reggel nem lesz szentmise. Az eseményt 12 órakor kezdődő szentmisével zárjuk. Helyszín a Közösségi Ház. Minden felnőttet, illetve az érettebb ifjúságot is szeretettel várjuk!
5. Amennyiben valakinek a menekültek számára felajánlható lakhatási lehetősége van, úgy a Katolikus Karitásznak lehet ezt jelezni. Összeírásra került a Főegyházmegyében az egyházi intézmények kapacitása. Egyelőre hála Istennek túlkínálat van. A plébániák csak püspöki engedéllyel vehetők igénybe.
6. Ajánlom a Kedves Testvérek figyelmébe, hogy március 25-e Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. Miserend a péntekenként megszokottak szerint, tehát 18 órakor.
7. Szeretettel várjuk Nyugdíjas Testvéreinket 2022. március 26-án délután 14:30-tól a plébániára egy közös, teadélutánnal egybekötött beszélgetésre!