Hirdetések 2022. március13-20.

  1. Március 14-én és 15-én az ünnepi rend miatt az iroda zárva tart! Miserend a szokásos: hétfőn este 6 órakor, és kedden reggel 7 órakor lesznek szentmisék.
  2. A Katolikus Karitász önkénteseket vár a Keleti-pályaudvarra menekültek fogadására. A szervezés érdekében érdemes telefonon jelentkezni a Karitász megadott telefonszámán, illetve, ha személyesen a helyszínre megyünk, akkor az ottani felelősnél.
    Hasznát veszik olyan autósoknak, akik a vonattal érkezőket az általuk kért pesti, vagy vidéki helyszínre szállítják ingyen. Kapcsolatfelvétel az előbbi módon lehetséges.
  3. Március 19-én, szombaton 9 órára várom a felolvasókat továbbképzésre!
  4. Jövő vasárnap este 19:15-től képviselő testületi ülés lesz a plébánián.
  5. 2022. 03.26-án nagyböjti gitáros szentségimádást tartunk 18 órától a békéért, és a lelki megújulásért. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  6. Idén is lesz Plébániai nagytábor! Szeretettel hívjuk a felnőtteket, egészen 100 éves korig és a kisgyerekes családokat, hogy július 20-24-ig Bárdudvarnokon töltsünk el együtt 4 napot! Részletes tájékoztatót a plébániai listára már küldtünk, de papír alapú tájékoztató levelet és jelentkezési lapot találhattok hátul a templomban. Jelentkezési határidő: április 1.