Hirdetések 2021. szeptember 5-12.

1 Kedves Testvérek! A NEK hetében a hétköznapi miserend változatlan és irodánk is a megszokott rendben lesz nyitva.

2. Szeptember 5-én vasárnap csak reggel 8 órakor, illetve szeptember 12-én vasárnap csak este 6 órakor lesznek szentmisék.

3. Szeptember 19-én vasárnap kerül sor a tanévnyitó Veni Sancte-ra a 10-es mise keretében. Ekkor fogadjuk ünnepélyesen a NEK elsőáldozóit, illetve néhány gyermek, aki elmaradt a Kongresszusról ekkor veszi magához először Jézus testét. Az ünnepi szentmisét Agapé követi a templomkertben, melyre mindenkit szeretettel várunk.

4. Megindul a következő csoport elsőáldozási felkészülése a 3. osztályos gyermekek részére!

5. A NEK hetében, szeptember 10-én 19:00-kor ünnepi koncertet ad a templomunkban „Orgonaszó négy kézre és pedálra” címmel kántorunk Laczó-Luty Johanna és lánya Laczó Brigitta. Részletes program majd a hirdetőtáblán olvasható.

6. Szeptember 25-én szombaton a Plébánia buszos kirándulást szervez Majk puszta és Bodajkra. Az ár körülbelül 5500,- Ft személyenként, mely magában foglalja a belépőket, a buszköltséget és a meleg ebédet. Hazaérkezés a késő délutáni órákban. Jelentkezni Gorjánácz Máriánál az irodában hivatali időben lehet.

7. Minden kedd délelőtt 9-től várjuk az édesanyákat és gyermekeiket a Baba-Mama Klubba a Közösségi házba! Az első alkalom szeptember 7-én lesz