Hirdetések 2021. szept. 26.-okt. 3.

 1. Megindul a következő csoport elsőáldozási felkészülése a 3. osztályos gyermekek részére! Jelentkezni a plébániai levelező listán található linken keresztül lehet.
 2. Minden kedd délelőtt 9-től várjuk az édesanyákat és gyermekeiket a Baba-Mama Klubba a Közösségi házba!
 3. Októbertől indul bérmálkozásra való felkészülés a 16 év felettieknek. Jelentkezni Mazgon Gábor atyánál a 06-20/823-1418-as telefonszámon lehet. Első találkozó október 5-én lesz, várható kezdési időpont 19 óra.
 4. Októbertől indul a Biblia-magyarázat, melyet Gábor atya tart a hétfő esti mise után a Közösségi Házban.
 5. Ugyancsak hétfőn este fél 9-től várja Gábor atya azokat, akik szeretnének tanulni elmélkedni a Szentírásról.
 6. Ismét Alpha kurzust indítunk plébániánkon. A 12 alkalmas kurzus estéin egy közös étkezés után hitünk egy-egy területéről beszélgetünk kiscsoportokban. A kurzus szerda esténként 6 és 1/2 9 között lesz, heti rendszerességgel. Az első találkozás szeptember 29-én lesz. Azokat is várjuk ezekre az estékre, akik ismerkedni szeretnének a keresztény hittel (hívjatok bátran barátokat, ismerősöket!) és azokat is, akik már rátaláltak Istenre, de szeretnék mélyíteni hitüket és plébániai kapcsolataikat. Jelentkezés Hős Csabánál személyesen (+36 30 389 2485) vagy emailben ()
 7. Jövő vasárnap első vasárnap, 17 órától rózsafüzér imádkozás, majd szentségimádás lesz az esti szentmise kezdetéig.
 8. Október hónap kiemelten a rózsafüzér imádkozás ideje, melyre a szentmisék előtt kerül sor, tehát hétköznap hétfőn és pénteken 1715-től, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton 630-tól. Mindenkit szeretettel várunk!
 9. Október 3-án vasárnap délután 15 órakor kerül sor Édes Árpád parókus beiktatására a Református templomban. Imádkozzunk érte és a közösségéért, hogy gazdagodjanak Krisztusban és együtt járjunk az Ökumené útján.
 10. Október 9-én szombaton 9 és 13 óra között kerül sor a plébániai felnőtt csoportok tagságának találkozójára, ennek neve AGÓRA. Az érintettek személyes értesítést is kapnak.
 11. Október 9-én szombaton délután 17 órakor Pécsi Rita tart előadást a Sportkastélyban. Ez az alkalom baptista testvéreink hálaadó ünnepe is. Szeretettel látnak mindenkit! A rendezvényre védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Imádkozzunk baptista testvéreinkért is és, hogy együtt járjuk az Ökumené útját.