Hirdetések 2021. október 3-10.

  1. Októbertől indul bérmálkozásra való felkészülés a 16 év felettieknek. Jelentkezni Mazgon Gábor atyánál a 06-20/823-1418-as telefonszámon lehet. Első találkozó október 5-én lesz, várható kezdési időpont 19 óra.
  2. Októbertől indul a Biblia-magyarázat, melyet Gábor atya tart a hétfő esti mise után a Közösségi Házban.
  3. Ugyancsak hétfőn este fél 9-től várja Gábor atya azokat, akik szeretnének tanulni elmélkedni a Szentírásról.
  4. Ismét Alpha kurzust indítunk plébániánkon. A 12 alkalmas kurzus estéin egy közös étkezés után hitünk egy-egy területéről beszélgetünk kiscsoportokban. A kurzus szerda esténként 6 és 1/2 9 között lesz, heti rendszerességgel. Az első találkozás október 13-án lesz. Azokat is várjuk ezekre az estékre, akik ismerkedni szeretnének a keresztény hittel (hívjatok bátran barátokat, ismerősöket!) és azokat is, akik már rátaláltak Istenre, de szeretnék mélyíteni hitüket és plébániai kapcsolataikat. Jelentkezés Hős Csabánál személyesen (+36 30 389 2485) vagy emailben ()
  5. Október 9-én szombaton 9 és 13 óra között kerül sor a plébániai felnőtt csoportok tagságának találkozójára, ennek neve AGÓRA. Az érintettek személyes értesítést is kapnak.
  6. Október 9-én szombaton délután 17 órakor Pécsi Rita tart előadást a Sportkastélyban. Ez az alkalom baptista testvéreink hálaadó ünnepe is. Szeretettel látnak mindenkit! A rendezvényre védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Imádkozzunk baptista testvéreinkért is és, hogy együtt járjuk az Ökumené útját.