Hirdetések 2021. október 10-17.

  1. Ismét Alpha kurzust indítunk plébániánkon. A 12 alkalmas kurzus estéin egy közös étkezés után hitünk egy-egy területéről beszélgetünk kiscsoportokban. A kurzus szerda esténként 6 és 1/2 9 között lesz, heti rendszerességgel. Az első találkozás október 13-án lesz. Azokat is várjuk ezekre az estékre, akik ismerkedni szeretnének a keresztény hittel (hívjatok bátran barátokat, ismerősöket!) és azokat is, akik már rátaláltak Istenre, de szeretnék mélyíteni hitüket és plébániai kapcsolataikat. Jelentkezés Hős Csabánál személyesen (+36 30 389 2485) vagy emailben ()
  2. Jövő vasárnap, október 17-én 19:15-kor képviselőtestületi ülés lesz a plébánián. Kérem, hogy azok, akik nem tudtak részt venni az eskütételen, az esti misére jöjjenek és a szentmise végén az áldás előtt az oltárnál tegyék le az esküt.
  3. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ajándékozással és kivitelezéssel hozzájárultak a mozgássérült bejárat fölötti előtető elkészültéhez. A Csáky családnak az ajándékba adott faanyagot és Kurkó Ferencnek a társadalmi munkában végzett kivitelezést. Valamint Sarkady Pálnak és Kovács Róbertnek a közreműködő segítséget. Nagy hála mindannyiuknak! Egyben jelzem, hogy tavasszal kerül sor a közösségi ház kert felőli oldalán a pergola felállítására, amit már előre köszönök nekik, illetve Linka Gábornak, aki az árnyékolók elkészítését volt szíves vállalni.