Hirdetések 2021. szeptember 19-26.

  1. Megindul a következő csoport elsőáldozási felkészülése a 3. osztályos gyermekek részére! Jelentkezni a plébániai levelező listán található linken keresztül lehet.
  2. Szeptember 25-én szombaton a Plébánia buszos kirándulást szervez Majkpuszta és Bodajkra. Az ár körülbelül 5500,-Ft személyenként, mely magában foglalja a belépőket, a buszköltséget és a meleg ebédet. Hazaérkezés a késő délutáni órákban. Jelentkezni és a részvételi díjat befizetni Gorjánácz Máriánál az irodában hivatali időben lehet. Jelentkezési határidő: szeptember 20-a, hétfő délután. Utólagos jelentkezést már nem tudunk elfogadni!
  3. Minden kedd délelőtt 9-től várjuk az édesanyákat és gyermekeiket a Baba-Mama Klubba a Közösségi házba!
  4. Októbertől indul bérmálkozásra való felkészülés a 16 év felettieknek. Jelentkezni Mazgon Gábor atyánál a 06-20/823-1418-as telefonszámon lehet. Első találkozó október 5-én lesz, várható kezdési időpont 19 óra.
  5. Ismét Alpha kurzust indítunk plébániánkon. A 12 alkalmas kurzus estéin egy közös étkezés után hitünk egy-egy területéről beszélgetünk kiscsoportokban. A kurzus szerda esténként 6 és 1/2 9 között lesz, heti rendszerességgel. Az első találkozás szeptember 29-én lesz. Azokat is várjuk ezekre az estékre, akik ismerkedni szeretnének a keresztény hittel (hívjatok bátran barátokat, ismerősöket!) és azokat is, akik már rátaláltak Istenre, de szeretnék mélyíteni hitüket és plébániai kapcsolataikat. Jelentkezés Hős Csabánál személyesen (+36 30 389 2485) vagy emailben ()