Hirdetések 2021.május 16-23.

1. Kedves Testvérek! A Püspöki Kar rendelkezése értelmében vasárnaptól visszaáll a vasár-és ünnepnapi szentmisében való részvétel kötelezettsége. A plébánián a közösségi és oktatási programok csak a járványügyi előírások figyelembevételével tarthatók meg (maszk használat, fertőtlenítés, létszámkorlát stb.).
2. Lejárt a testület mandátuma, ezért választást kell tartani. Az erre vonatkozó felhívást a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatják. Kérem a testvéreket, hogy a kihelyezett tájékoztató anyagból és a jelölő cédulákból mindenki vigyen és töltsön ki! Május 19-ig lehet leadni a jelölő cédulákat, 23-án és 30-án kerül sor a jelöltek bemutatására. A választás június 6-án vasárnap a 10-es mise után lesz.
3. Május 24-én Pünkösdhétfőn kerül sor Máriaremetén a karizmák ünnepére, ahol a NEK-el kapcsolatos tájékoztatást hallgathatjuk meg illetve Bíborosi szentmisére, tanúságtételre és dicsőítésre kerül sor biztonságos körülményekkel, 10 órától 13 óráig. Részletes tájékoztató a plakáton illetve a honlapon olvasható.
4. Pünkösdre készülve szeretettel várjuk a testvéreket templomunkba május 22-én szombaton este 18 órakor plébániai imaestünkre! Szentírási elmélkedéseken, gitáros énekeken keresztül találkozhatunk az Úrral! Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.