Napközis bogártábor a plébánián (jún. 27. – júl. 2.)

Szeretettel hívjuk a Szentjánosbogár Lelki Napokra az általános iskolás gyerekeket (9 éves kortól) és a középiskolás fiatalokat!


Időpont: 2021. június 27. – július 2.
Helyszín: Pestszentimrei Szent Imre Plébánia(Bp. 1188 Nemes u. 17.)
Forma: napközis tábor 
Jelentkezési határidő: május 31.
Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

Plébániánk évek óta helyet ad a – jezsuiták által támogatott  – Szentjánosbogár Közösségnek, melybe általános iskolás korú gyerekek (az első áldozás után) és középiskolás fiatalok járhatnak, kapcsolódhatnak be. 


A tanév során péntekenként – korosztályok szerint, pillanatnyilag öt klubban – gyűlnek össze a gyerekek, hogy együtt töltsék a délutánt sok-sok játékkal, beszélgetéssel, egymást és a közösséget építő, erősítő együttléttel. Ezek az alkalmak észrevétlenül  alakítják és formálják a gyerekek hitét, értékrendjét, egymáshoz és embertársaikhoz való viszonyát, és mélyítik a közösségi kapcsolataikat.


Idén nyáron – az elmúlt évektől eltérően, a járványhelyzet miatt – a már  klubokkal is rendelkező plébániák adnak helyet a Szentjánosbogár Lelki Napoknak.

Ezért minden érdeklődőnek, aki eddig még nem találkozott a Szentjánosbogár Közösséggel – vagy évközi elfoglaltságai miatt nem próbálhatta ki, hogy milyen bogarasnak lenni -, most lehetősége kínálkozik megismerni és megtapasztalni a bogár (Szent Ignác-i) lelkiséget.

Jelentkezni a központi jelentkezési lapon lehet, helyszínként Pestszentimrét jelöljétek meg, mert így tud gyermeketek együtt lenni a helyi klubosokkal.


Barátokat és osztálytársakat is lehet bátran hívni a táborba!


Szeretettel várunk minden régi és új jelentkezőt a Szentjánosbogár Lelki Napokra!

A szervezők nevében: Papp Julianna (helyi segítő)

Érdeklődni lehet: Papp Julianna 06 30/437-6423 e-mail: