Hirdetéseink

Hirdetések 2024. augusztus 11-18.

1.  Csütörtökön, (augusztus 15-én) Nagyboldogasszony főünnepe. Reggel 7-kor és este 6-kor lesznek szentmisék. Parancsolt ünnep, szentmisén feltétlenül vegyünk részt.
2.  Előre jelezzük, hogy augusztus 20-án csak reggel 8-kor lesz szentmise templomunkban, hogy minél többen részt tudjanak venni a Szent István Bazilikánál tartott ünnepségen 17 órakor. Plébániai irodai szolgálatot sem tartunk ezen a napon.
3.  Tíz nap múlva, augusztus 21-én, szerdán a vállalkozó kedvűeket 45 km-es Csepel-szigeti kerékpározásra hívjuk. Találkozunk a templom előtt 9 órakor visszaérkezés 18 óra tájban. Fürdőruha, pótgumi, ebédre harapnivaló legyen nálunk.
4.  Két hét múlva, (augusztus 25-től) vasárnaponként ismét lesznek 10 órás szentmisék.
5.  Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, a hátat, a vállat, sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.

Hirdetések 2024. augusztus 04-11.

1.   Előre jelezzük, hogy két hét múlva, augusztus 15-én, Nagyboldogasszony ünnepén reggel 7-kor és este 6-kor lesznek szentmisék. Azon a napon szentmisén feltétlenül vegyünk részt.
2.   Szintén előre jelezzük, hogy augusztus 20-án reggel 8-kor lesz csak szentmise templomunkban, hogy minél többen részt tudjanak venni a Szent István Bazilikánál tartott ünnepségen 17 órakor.
3.   Két hét múlva, augusztus 21-én, szerdán a vállalkozó kedvűeket Csepel-szigeti kerékpározásra hívjuk. Találkozunk a templom előtt 9 órakor visszaérkezés 18 óra tájban. Ebédre harapnivaló, pótgumi, fürdőruha legyen nálunk.
4.    Augusztus 25-től vasárnaponként ismét lesznek 10 órás szentmisék.
5.    Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, a hátat, a vállat, sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.

Hirdetések 2024. július 21-28.

1. Július elejétől augusztus végéig a vasárnapi 10 órás szentmisék elmaradnak. A következő hetekben a 10 órás szentmise helyett a reggel 8 vagy este 6 órás szentmiséket javasoljuk.
2. Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, a hátat, a vállat, sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.

Hirdetések 2024. július 14-21.

1.   Július elejétől augusztus végéig a vasárnapi 10 órás szentmisék elmaradnak. A következő hetekben a 10 órás szentmise helyett a reggel 8 vagy este 6 órás szentmiséket javasoljuk.
2.   Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, a hátat, a vállat, sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.

Hirdetések 2024. június 30-július 07.

1.  A mai napon a perselyezéskor a Szentszék javára gyűjtünk. Köszönjük mindenki nagylelkű adományát!
2.  Most pénteken elsőpéntek lesz!
3.  Jövő héttől augusztus végéig a vasárnapi 10 órás szentmisék elmaradnak. Jövő héten és a következő hetekben a 10 órás szentmise helyett a reggel 8 vagy este 6 órás szentmiséket javasoljuk.
4.   Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely a hasfalat, a hátat, a vállat, sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.