Nyári plébániai tábor

Lesz lehetőség a feltöltődésre, egymás jobb megismerésére; lesz lelkinap, gyerekeknek – felnőtteknek külön programok, előadások, csoportbeszélgetések, kirándulás, játék, együttlét.

Amit a korábbiakhoz képest másként terveztünk:

1.      A helyszín: Már a 2020-as tábort is új helyszínre terveztük, bár tavaly nem tudtuk kipróbálni, de ez nem tántoríthat el minket. Szóval 2021-ben irány: Péliföldszentkereszt.

2.      Az időtartam: Az eddigi 4 nap helyett, 5 napra vonulunk el a város zajától: július 7-e szerdától 11-e vasárnapig leszünk együtt.

3.      Az iskolás gyerekeinknek Linka Melinda és Mandák Enikő a gyerektáborokból már ismert magas színvonalú programokkal fognak  készülni.

4.      Óvodásainkhoz Miklós atya hív óvó néniket (illetve leendő óvó néniket).

5.      7. osztályos kortól a gyerekeink a családjaiktól külön, fiú-, illetve lány-szobákban aludhatnak. Nekik több év kihagyás után ismét lesz “portya”, vagyis a tábor előtti két napon elvonulás, táborra hangolódás.

Ezen kívül lesz kirándulás, lelkinap (mellyel már a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra hangolódnánk rá), lesznek előadások, szentmisék, csoportbeszélgetések, játékok és lehetőség ismerkedésre, hogy közösségeink közelebb tudjanak kerülni egymáshoz.

A tábor költségei:

Egyelőre kalkulálás alatt vannak a tábori költségek, ettől függetlenül próbálunk olyan árat írni most, amihez legnagyobb valószínűséggel tartani tudjuk magunkat. De ezúton szeretnénk megjegyezni, hogy Plébániánk szerencsére tud támogatást biztosítani a táborra, így azon családok, akiknek gondot okoznak az anyagiak, nyugodtan szóljanak, akár nekünk szervezőknek, akár Miklós atyának (és akkor ő bizalmasan kezeli a kérést, mi sem fogjuk tudni, hogy nem csak saját forrásból fizette be a tábor költségét).

Szállásdíj a 4 éjszakára:

  •  3 éves kor alatti gyermekek szállása ingyenes.
  •  3 – 6 éves kor között: 12 000 Ft / fő 
  •  6 – 18 éves kor között: 18 000 Ft / fő
  •  felnőtteknek: 20 000 Ft / fő

Az étkezés díja a tábor teljes időtartamára:

  • 12 000 Ft / adag

Az étkezéssel kapcsolatban annyi változás lenne az eddigiekhez képest, hogy idén csak egész adag ételt rendelünk – tehát nem lesznek fél adagok. Kérnénk minden családot, hogy döntsék el, hány egész adag ételt rendelnek maguknak. (Pl.: 2 szülő és két óvodás korú gyerek esetében érdemes 3 adag ételt rendelni és egy adagot elosztanak majd a szülők a helyszínen a gyerekeik között.)

Ezt a jelentkezési lapot töltsék ki mindazon felnőttek, akik egyedül vagy házastársukkal kettesben érkeznek, illetve a családok 6 évesnél fiatalabb gyerekeikkel együtt:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwTJfliPP0HYLEbFQwZG-uLf1vGPeLy-PfI1XyaC8nyk052w/viewform?usp=sf_link

Ezen az űrlapon jelentkeztethetik a szülők az iskolás korú gyerekeiket:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpDiOq8BfTg__fCwxpszOqnV2Uyxz8fHFGWIDYukDCQR4BJQ/viewform

A 9. osztálynál idősebb „ifik” és azon felnőttek, akik azzal a céllal jönnének, hogy az általános iskolás korú gyerekekkel foglalkozzanak a Mandák Enikő által már egyszer kiküldött űrlapon tudnak jelentkezni:

https://forms.gle/vuZFYKmi8ru81QvAA

 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021.04.30.

Szeretettel és várakozással:

A szervező csapat

Kérdés esetén bátran keressetek minket az alábbi elérhetőségeken:

Fülöp Csilla

Telefon: +36 20 287 9931

E-mail:

 Papp Julianna

Telefon: +36 30 437 6423

E-mail:

 Homicsné Erdős Vera

E-mail: