További tartalmak

Hármas keresztelő a szentmisén

Plébániai közösségünk elkötelezett családjaiban nyár elején egy hónapon belül 4 kisbaba is született. Mindannyian harmadik gyermekként érkeztek a családjukba. A négy család együtt készült a keresztelőre.
Betegség miatt végül három kisbaba részesült a keresztség szentségében a 10 órai szentmise keretében.

Adventi lelki nap

December 10-én, szombaton reggel 9 és 12 óra között elmélkedések és csöndes imádság, gyónási alkalom, majd szentmise. A lelki napot Czap Zsolt plébános atya vezeti. (A rorate ezen a napon elmarad.)

Rorate

November 28-ától reggel 6-kor kezdődnek a hétköznapi szentmisék. A vasárnapi miserend változatlan.

Férfi zarándoklat

December 3-án, szombaton Gödöllőre indulnak egy 12 km-es zarándoklatra a dél-pesti plébániák közösségeinek férfi tagjai. Aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen a plébánia e-mail címén () november 29-én délután 3 óráig. Ha lesz 15 jelentkező, busz viszi majd őket oda és vissza.

Adventi koszorúkötés

November 26-án délelőtt fél 9-től a közösségi házban. A gyerekek mézeskalácsot is díszíthetnek.

Pestszentimrei Templomok Fesztiválja 2022. Április 30. 16:30

Mindenkit szeretettel vár az Együtt Pestszentimréért Egyesület 2022. április 30-án 16:30-kor a Pestszentimrei Templomok Fesztiváljára a Pestszentimrei Katolikus Templomban!

Fellépők:

  • Mészáros János Elek (2012. évi Csillag Születik győztese)
  • A Kapocs Utcai Általános iskola diákjai

Adventi lelki nap volt a plébániánkon

December 4-én délelőtt került sor a templomban a felnőttek adventi lelki napjára. A programot Dr. Mazgon Gábor atya vezette. Az együttlét szentmisével zárult.
A lelkinap hanganyaga meghallgatható ezen a linken.

Adventi Koszorú készítés

A súlyosbodó járványhelyzetre való tekintettel a szokásos közös koszorú készítés nem kerül megrendezésre!

ÖrömHírLevél 2021/6 (szeptember)

Ismét Alpha kurzust indítunk plébániánkon

A 12 alkalmas kurzus estéin egy közös étkezés után hitünk egy-egy területéről beszélgetünk kiscsoportokban. A kurzus szerda esténként 6 és 1/2 9 között lesz, heti rendszerességgel. Az első találkozás október 13-án lesz. Azokat is várjuk ezekre az estékre, akik ismerkedni szeretnének a keresztény hittel (hívjatok bátran barátokat, ismerősöket!) és azokat is, akik már rátaláltak Istenre, de szeretnék mélyíteni hitüket és plébániai kapcsolataikat. Jelentkezés Hős Csabánál személyesen (+36 30 389 2485) vagy emailben ()

https://alpha.org.hu/

Loading...