Hirdetések 2023. február 12-19.

1. Sekrestyésünk, Paragi Laci bácsi sajnos betegség miatt nem tudja ellátni teendőit. Várjuk e munkakörbe, elsősorban nyugdíjas állapotúak jelentkezését. Egyházilag rendezett állapot és némi jártasság szükséges a templomi szertartások területén. Munkakezdés megegyezés esetén azonnal lehetséges. Természetesen hölgyek is jelentkezhetnek.
2. Örömmel adom hírül, hogy Főegyházmegyénkbe a Szentatya új segédpüspököt nevezett ki Dr. Martos Levente Balázs személyében. Szentelésére 2023. március 4-én, szombaton 10 órakor kerül sor a Szent István Bazilikában. Imádkozzunk érte!
3. Február 18-án, szombaton kerül sor a felolvasók továbbképzésére 8:30- 10:30 között.
4. Február 19-én, jövő vasárnap este a Szentmise után Képviselőtestületi-ülés lesz, ahol többek között a jövő évi költségvetést szavazzuk meg.
5. Másfél hét múlva, február 22-én lesz Hamvazószerda. Ez a Nagyböjt kezdete. Reggel 7 órakor és este 18 órakor lesznek Szentmisék.
6. Nagyböjt péntekjein az esti Szentmise előtt 17:15 órai kezdettel Keresztutat járunk. Az elmélkedéseket a Plébánia közösségeinek tagjai tartják.
7.  Szeretettel hívjuk február 13. hétfő esti együttlétünkre azokat a Házaspárokat, akiknek van 15 és 25 év közötti gyermeke! Helyszín: Közösségi Ház Kezdés: 19.30 Téma: Milyen kihívás elé állítja a szülőket, hogy szeretnék tizenéves gyermeküket a hit útján megtartani, ugyanakkor szertetnék ha önállóvá válva saját, önálló hitbeli meggyőződése legyen! Milyen új korszak ez a család életében – és így milyen új korszak a házaspár kapcsolatában? Meghívott vendégeink:  Urbán Szabolcs pszichológus és Börzsei Borka családterapeuta. Az alkalom kb. fél 10-ig tart.