Hirdetések 2023. április 16-23.

1. Ma este 19 órától képviselő-testületi ülés lesz a plébánián.
2. Április 28-án, pénteken a pápalátogatással kapcsolatos események miatt az esti Szentmise és a szentségimádás elmarad. E napon kivételesen reggel 7 órakor lesz Szentmise.
3. Április 30-án, vasárnap délelőtt nem lesznek Szentmisék. Este 18 órakor Gábor atya tart misét azoknak, akik a délelőtti pápai misére nem tudnak elmenni.
4. Április 30-án, vasárnap 9:30 órakor a Szentatya a Kossuth téren Szentmisét mutat be. Sokan jönnek az ország különböző részeiből és a tömegközlekedés is terhelt lesz. Szeretnénk segíteni az helyszínre jutást, ezért Pestszentimréről ezen a napon reggel 7:30-kor különbuszt indítunk. Erre majd jelentkezni kell a plébánia e-mail címén, vagy a templomban kitett jelentkezési lapon. Csak azokat visszük, akik rendszeresen hozzánk járnak Szentmisére. Rokonok, barátok, hozzátartozók, ismerősök maguk oldják meg az odajutást. A busz ingyenes, és csak azok szállhatnak fel rá, akik előzetesen regisztráltak. A visszajutás szervezés alatt van. A misén ülőhelyek nincsenek, ezért mindenkinek magának kell gondoskodnia a kényelméről. Jelentkezni jövő hét vasárnaptól lehet. Ha valaki jelentkezik, de mégsem tud eljönni, kérjük, hogy ezt április 27-ig jelezze, hogy a visszalépők helyét fel tudjuk tölteni.
5. Szeretettel várunk minden gyermeket 1-9 osztályig a nyári plébániai hittan táborunkba. A helyszín: Érsekvadkert mellett erdei környezetben elhelyezkedő Kolping Ház. Utazás különbusszal. Időpont: július 26-30-ig. jelentkezni az alábbi linken lehet : https://forms.gle/mw3gu5VRGxRqCUax6 A jelentezéseket május 13-ig várjuk. Érdeklődni: Ács Melindánál lehet