Hirdetések 2022. november 27-december 4.

1.  A holnapi naptól, azaz november 28-tól a hétköznapi Szentmisék reggel 6 órakor lesznek, mindenkit szeretettel hívunk ezen Rorátékra. Az hétköznapi esti Szentmisék elmaradnak. A vasárnapi miserend változatlan.

  1. December 3-án, szombaton du. 3-kor kezdődik a kiserdei Mikulás ünnepség. Részletek a kihelyezett plakáton, a szórólapokon, illetve a Baba-Mama levelezőlistán olvashatók.
  2. Karitász csoportunk szeretne Karácsonyra „cipősdoboz adományokat” eljuttatni rászoruló Nógrád megyei gyerekeknek. Aki szívesen hozzájárul ehhez 1-1 cipősdoboznyi ajándékkal, a hirdetőtáblán található és e-mailben is kiküldött tájékoztató alapján tudja ezt megtenni, legkésőbb december 11-ig. Kérdésekkel Kovács Istvánhoz vagy Czinege Katihoz fordulhattok.
  3. December 3-án, szombaton férfi zarándoklat lesz a Dél-Pesti Plébániák szervezésében. Különösen jó alkalom ez apák és fiak részvételére. Pestszentimrei jelentkezők november 29-én, kedden 15 óráig regisztrálhatnak a Plébánia e-mail címén. Minimum15 fő esetén különbuszt indítunk, amely templomunktól a kiindulási ponthoz, majd a zarándoklat végeztével hazaszállítja a testvéreket. A részvétel ingyenes, további eligazítás a kihelyezett plakáton található.
  4. December 10-én, szombaton kerül sor a Plébánia Adventi lelkinapjára. 9 és 12 óra között elmélkedések és csöndes imádság, gyónási alkalom, majd Szentmise zárja a napot 12 órakor. A lelki napot Czap Zsolt plébános atya vezeti. E napon nem lesz Rorate.
  5. Kedves Testvérek! Az energiaárak emelkedése miatt takarékoskodni kell a gázzal, ezért templomunk hőmérsékletét rendszeresen 8-10 C között tarjuk. Öltözzenek melegen! Kérem megértésüket!
  6. Ezúton mondok köszönetet Deák Attila testvérünknek és csapatának, aki beszerezte és társadalmi munkában felszerelte a Közösségi Ház légkondicionáló rendszerét. Ez árammal működik, és mivel meleg befújására is alkalmas reméljük, hogy csökkenteni tudjuk az épület fűtéséhez szükséges gáz mennyiségét, így ezzel is takarékoskodni tudunk. Az eszközöket a Bethlen Gábor Alapítványnál megpályázott összegből tudtuk megvásárolni. Még egyszer köszönjük, a Jó Isten fizesse meg!