Hirdetések 2022. március 6-13.

1. A mai napon a szentmisék után hamvazás lesz.
2. A ma esti szentmisén a ROTUNDA énekegyüttes fog szolgálni Tóthné Mózer Annamária vezetésével. Hamvazás alatt kisebb koncertet adnak.
3. Örömmel jelzem, hogy hétfőtől megszűnik a kötelező maszkviselés, a templomba lépéskor a kézfertőtlenítés ajánlott, a békeköszöntést a szentmisék alatt csak egymás felé fordulva végezzük.
4. A püspöki konferencia 2 hetes élelmiszergyűjtést szervez a kárpátaljai menekültek számára. Plébániánkon ezért tartósélelmiszer gyűjtés lesz. Más típusú adományt itt nem fogadunk! A felajánlásokat most és jövő vasárnap a szentmisék után lehet elhozni, és hátul elhelyezni a templomban, vagy szerdánként 16-17 óra között leadni a cserkészháznál. Pénzadományokat közvetlenül az egyházmegyei Karitásznak lehet eljuttatni. Általános segítségnyújtás tekintetében keresse az országos karitász központot telefonon vagy e-mailben.
Elérhetőségek:
Országos Karitász: +36-1/372-0910,
Helyi igény esetén: Szent Erzsébet Karitász Központ +36-30/592-1483,

5. A nagyböjt péntekjein 17:15-től járunk keresztutat!
6. Március 14-én és 15-én az ünnepi rend miatt az iroda zárva tart! Miserend a szokásos, hétfőn este 6 órakor, és kedden reggel 7 órakor lesznek szentmisék.