Hirdetések 2021. május 9-16.

1. Mai napon az esti szentmise után 19.15-kor képviselőtestületi ülés lesz a plébánián. Szeretettel várom az érintetteket!
2. Lejárt a testület mandátuma, ezért választást kell tartani. Az erre vonatkozó felhívást a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatják. Kérem a testvéreket, hogy a kihelyezett tájékoztató anyagból és a jelölő cédulákból mindenki vigyen és töltsön ki! Május 19-ig lehet leadni a jelölő cédulákat, 23-án és 30-án kerül sor a jelöltek bemutatására.
A választás június 6-án vasárnap a 10-es mise után lesz.
3. Május 15-én kerül sor az Élő Rózsafüzér zarándoklatra. Aki teheti, vegyen rajta részt!
4. Május 24- én Pünkösdhétfőn kerül sor Máriaremetén a karizmák ünnepére, ahol a NEK-el kapcsolatos tájékoztatást hallgathatjuk meg illetve Bíborosi szentmisére, tanúságtételre és dicsőítésre kerül sor biztonságos körülményekkel, 10 órától 13 óráig. Részletes tájékoztató a plakáton illetve a honlapon olvasható.
5. Pünkösdre készülve szeretettel várjuk a testvéreket templomunkba május 22- én szombaton este 18 órakor plébániai imaestünkre! Szentírási elmélkedéseken, gitáros énekeken keresztül találkozhatunk az Úrral! Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.