Hirdetések 2021. aug. 29-szept. 5.

1. Felhívom a kedves hívek figyelmét, hogy a NEK idején a vasárnapi miserend változik. Szeptember 5-én csak délelőtt lesznek szentmisék az esti elmarad. Szeptember 12-én a délelőttiek elmaradnak és csak este lesz szentmise. Minden hívőt a nyitó és záró szentmisékre szeretettel várunk a Hősök terére.
2. Szeptember 11-én szombaton kerül sor az ünnepélyes Eucharisztikus körmenetre. A Parlament előtt lesz a nyitómise, majd azt követően fáklyás felvonulással visszük az Eucharisztiát a Hősök teréig.
3. A NEK hetében, szeptember 10-én 19:00-kor ünnepi koncertet ad a templomunkban „Orgonaszó négy kézre és pedálra” címmel kántorunk Laczó-Luty Johanna és lánya Laczó Brigitta. Részletes program majd a hirdetőtáblán olvasható.
4. Miklós atya szeptember 1-12. között részt vesz a NEK rendezvényein, ezért plébániai ügyekben az irodát keressék, amely a szokott rend szerint tart nyitva. Felhívom a hívek figyelmét, hogy a NEK programokat az Ars Sacra Alapítvány rendezésében igen gazdag programkínálat kíséri.
5. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy kedden 18:00-ig jelentkezzenek itt az irodában nyitvatartási időben azok, akik innen a plébániáról szeretnének együtt busszal utazni a nyitó- és zárómisékre, valamint a szombati Kossuth téri szentmisére.