Hirdetéseink

Hirdetések 2023. május 28-június 04.

  1. Pünkösdhétfőn irodánk zárva tart! Mindenkit szeretettel várunk az Egyházmegyei majálisra, Máriaremetére, amely 11 órakor kezdődik és zárásként a Bíboros úr 15 órakor ünnepi Szentmisét mutat be.
  2. Június 4-én 10 órakor kerül sor az elsőáldozásra. Az első padok le lesznek foglalva számukra.
  3. Június 11-én vasárnap Úrnapja, a 8-as és 10-es mise elmarad. Helyettük 9 órakor tartjuk meg az ünnepi Szentmisét, melyet körmenet követ a templomkertben. Ezen a napon este 19 órától pedig kibővített képviselő-testületi ülés lesz, melyre mindenki személyre szóló meghívást kap.
  4. Június 18-án vasárnap a 10 órai Szentmise keretében lesz a tanévzáró Te Deum, majd kerti parti, melyre mindenkit szeretettel várunk. Köszönettel fogadunk a hölgyektől édes és sós süteményt, az uraktól pedig innivalót.

Hirdetések 2023. május 21-28.

1. Pünkösdhétfőn irodánk zárva tart! Mindenkit szeretettel várunk az Egyházmegyei majálisra, Máriaremetére, amely 11 órakor kezdődik és zárásként a Bíboros úr 15 órakor ünnepi Szentmisét mutat be.
2. Előre hirdetem, hogy június 4-én 10 órakor kerül sor az elsőáldozásra. Az első padok le lesznek foglalva számukra.
3. Június 10-én vasárnap Úrnapja, a 8-as és 10-es mise elmarad. Helyettük 9 órakor tartjuk meg az ünnepi Szentmisét, melyet körmenet követ a templomkertben.

Hirdetések 2023. május 14-21.

1. Ma este képviselő-testületi ülés lesz a plébánián.
2. Május 20-án, szombaton kerül sor a szokásos, Budapestet körül-imádkozó Rózsafüzér Zarándoklatra. A menet 12 óra tájban érkezik hozzánk, és itt kb. 1,5 órát töltenek el. Csatlakozni bárhol lehet az imádkozók csoportjához!
3. Már most hirdetjük, hogy május 21-én, vasárnap az esti mise keretében kerül sor a bérmálásra. Előre jelezzük, hogy a bérmálkozók, illetve bérmaszüleik összesen 56-an lesznek, és számukra lefoglaljuk majd az ülőhelyeket a padsorokban.

Hirdetések 2023. május 07-14.

1.  Május hónap a Szűzanya hónapja, a Szentmisék előtt Litániát mond a Rózsafüzér Társulat!
2.  Május 14-én, vasárnap este képviselő-testületi ülés lesz a plébánián.
3.  Május 20-án, szombaton kerül sor a szokásos, Budapestet körül-imádkozó Rózsafüzér Zarándoklatra. A menet 12 óra tájban érkezik hozzánk, és itt kb. 1,5 órát töltenek el. Csatlakozni bárhol lehet az imádkozók csoportjához!
4.  Már most hirdetjük, hogy május 21-én, vasárnap az esti mise keretében kerül sor a bérmálásra. Előre jelezzük, hogy a bérmálkozók, illetve bérmaszüleik összesen 56-an lesznek, és számukra lefoglaljuk majd az ülőhelyeket a padsorokban.

Hirdetések 2023. április 30-május 07.

1.  Május 2-án, kedden 18,30 -kor lesz a „RÁCSOK KÖZÖTT SZABADON” című előadás közösségi házban, amelyet Boros Lajos tart. Az részvételi szándékot előzetesen jelezni kell Kovács Istvánnál!
2.  Május 6-án, szombaton buszos kirándulást szervezünk a nyugdíjasoknak. Reggel 7 órakor Szentmisét tartunk itt a templomban, fél 8-kor indulás. Gyöngyösre és Hatvanba látogatunk el. Meleg ételt biztosítunk. Részvételi díj: 7.000,- Ft. Jelentkezési határidő: május 2. 18 óra
3.  Május 7-e első vasárnap, 17 órától Imaóra és Szentségimádás lesz a templomban.
4.  Május hónap a Szűzanya hónapja, a Szentmisék előtt Litániát mond a Rózsafüzér Társulat!
5.  Szeretettel várunk minden gyermeket 1-9 osztályig a nyári plébániai hittan táborunkba. A helyszín: Érsekvadkert mellett, az erdei környezetben elhelyezkedő Kolping Ház. Utazás különbusszal. Időpont július 26-30-ig. Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/mw3gu5VRGxRqCUax6. A jelentezéseket május 13.-ig várjuk. Érdeklődni Ács Melindánál lehet