Hirdetéseink

Hirdetések 2023. január 29. – február 5.

1.  Február 2-án, csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, ezen a napon este 18 órakor lesz szentmise, melynek keretein belül kerül sor a gyertyák megszentelésére.
2.  Február 3-án, pénteken, Szent Balázs püspök ünnepén, az esti szentmise végén, illetve jövő vasárnap mindhárom szentmise után lesz balázsolás.
3.  Február 5-e első vasárnap, 17 órakor Imaóra és Szentségimádás lesz.
4.  Továbbra is várjuk jegyespárok jelentkezését a február 22-én induló Jegyes-kurzusra, szerda esténként hét alkalommal. A jelentkezési határidő február 10-e.

Hirdetések 2023. január 22-29.

1. A mai napon este ifjúsági mise lesz a szokott időben, utána IQ a plébánián.
2. Idén is lesz jegyeskurzus a plébániánkon házasságot kötő párok számára: február 22 és április 5 között, hét alkalommal, szerda esténként a házasság szentségével kapcsolatos témákkal foglalkoznak majd a jegyespárok Gábor atyával, illetve a Mustármag családközösség házaspárjaival közösen. Szó lesz a házasfelek közötti kommunikáció, elköteleződés, konfliktuskezelés, a közös ünnepek és a közösséghez tartozás mellett önismereti kérdésekről és a “családi kincsesládáról” is, valamint természetesen a házasság szentségének felvételével kapcsolatos egyházjogi és liturgikus kérdésekről. Részletek a faliújságra kihelyezett plakátokon találhatók. Jelentkezési határidő február 10-e.

Hirdetések 2023. január 15-22.

  1. A mai nappal megkezdődik az Ökumenikus Imahét. Az imaalkalmak hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 18 órakor kezdődnek. Hétfőn a Református Imaház, kedden a Baptista Imaház, szerdán az Evangélikus Imaház, csütörtökön pedig mi leszünk a házigazdák.
  2. Ezért január 16-án hétfőn a Szentmise reggel 7 órakor lesz, este pedig elmarad. Kedden és szerdán változatlanul reggel 7 órakor lesznek a Szentmisék. Csütörtökön reggel nem lesz igeliturgia, a testvéreket az esti imaalkalomra várjuk! Kérem, hogy aki csak teheti, imádkozza végig ezeket az alkalmakat.
  3. Ifjúsági mise lesz jövő vasárnap (január 22-én) este a szokott időben, utána IQ a plébánián.

Hirdetések 2023. január 8-15.

A mai napon az esti Szentmise után 19:15-től képviselőtestületi-ülés lesz a plébánián.

Hirdetések 2023. január 1-8.

1.Január 6-a péntek, Vízkereszt napja, kötelező ünnep. Ezen a napon az iroda zárva tart. Szentmisék reggel 7 órakor és este 18 órakor lesznek.
2. Jövő vasárnap, január 8-án az esti Szentmise után 19:15-től képviselőtestületi-ülés lesz a plébánián.
3. Aki a meghívottak közül még nem vette át a karácsonyi ajándékát, a Szentmise után a sekrestyében megteheti.