Hirdetések 2024. június 09-16.

1.   Mai napon tartjuk az elmúlt az elmúlt tanévért a hálaadást a Te Deumot. Megköszönjük a hitoktatók iskolában való helytállását és mindenkinek a hittanos alkalmakon történő részvételét.
2.   Ma a 10 órás szentmise után vendégünk lesz Dr. Csókay András orvos professzor, aki tanúságot tesz arról, hogy ember kezel, Isten gyógyít. Az előadás alatt gyerekeknek játék illetve tábori kedvcsináló lesz a templomkertben. Az előadás után közös ebédre várunk mindenkit.
3.   Mai nap vannak az önkormányzati és európai parlamenti választások. A szavazáson feltétlen vegyünk részt. A voksolásunkkal segítsük elő a békét, a főpolgármesteri és helyi önkormányzati választásnál a jelenlegi helyzethez képest meg a változást támogassuk.
4.   Szeretettel várjuk a nyári gyerektáborba az 1-9. osztályos gyermekek jelentkezését, amely Alsónánán lesz július 24-30 között. Részletek a hirdetőtáblán találhatóak. Kérjük, hogy a kedves szülők egy héten belül jelezzék gyermekük részvételét, a honlapon megtalálható:  Gyerektábor jelentkezés   linken.
 5.   Két hét múlva, június 22-én, szombaton családi evezésre várjuk a gyermekeket és szülőket a Ráckevei-Soroksári Duna-ágra. Úszni tudás nem feltétel, a gyermekeket két éves kortól és 10 kg testtömeg elérése után várjuk. Jelentkezés feltétlen szükséges, amit Tamás atyánál tehetünk meg.

6.   Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, a hátat, a vállat sőt a felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.