Hirdetések 2022. október 30-november 6.

  1. Október 31-e munkaszüneti nap, az iroda zárva van. E napon este 18 órakor lesz Szentmise. Ezen a napon Gábor atya nem tart Biblia-magyarázatot.
  2. November 1-je Mindenszentek ünnepe. Kötelező ünnep, vasárnapi miserendet tartunk, tehát reggel 8 órakor, 10 órakor és este 18 órakor lesznek Szentmisék. Az esti mise után kerül sor a halottakért bemutatott fényliturgiára.
  3. November 2-a Halottak napja, munkanap. Reggel 7 órakor és este 18 órakor lesznek Szentmisék.
  4. A négynapos ünnep idején az urnatemető reggel 8 óra és este 18 óra között látogatható.
  5. November 4-én, pénteken a Szentmise után dicsőítést, Szentségimádást tartunk 19:30-ig.
  6. November 5-én, szombaton Szent Imre napja lesz. Délelőtt 9 és 12 óra között AGÓRÁT tartunk. Ez a felnőtt plébániai közösségek találkozója. Az előadást Dr. Csépány Gábor atya az Esztergomi Szeminárium Spirituálisa tartja, majd beszélgetés és fórum. Olyan testvérek is jöhetnek, akik nem tartoznak konkrét közösséghez. Igény esetén gyermekfelügyeletet is szervezünk. Akik szeretnék ezt igénybe venni, kérem, hogy minél hamarabb jelezzék a plébánia e-mail címén a gyermek nevének és életkorának megadásával.
  7. November 6-án, vasárnap a búcsúi Szentmise délelőtt 10 órakor lesz. Vendégünk Gyetván Gábor kanonok atya, kispesti plébános. A Szentmisét gyermekprogram követi a közösségi házban, majd szeretettel várjuk a testvéreket agapéra.