Hirdetések 2022. november 20-27.

1.  A mai napon a Karitász javára gyűjtünk, és ma a Szentmisék után kerül sor az Erzsébet-kenyerek kiosztására.
2.  Ma az esti Szentmise Ifjúsági mise lesz, utána IQ a fiataloknak a közösségi házban.
3.  November 25-én este a Szentjánosbogarak vendége lesz Koronkai Zoltán jezsuita atya. A bérmálásról tart előadást, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne bérmálkozni, bogarakat és nem bogarakat egyaránt.
4.  Korábbi évekhez hasonlóan szeretettel várunk minden érdeklődőt közös Adventi koszorú készítésre november 26-án, szombaton reggel 8:30-tól a Közösségi Házban. Ugyanebben az időpontban hívjuk és várjuk azokat a gyerekeket akik szívesen díszítenének mézeskalácsot.

  1. November 27-én, advent első vasárnapján újra elindul a Szent Család, hogy egy-egy hétig szállást találjon családjainknál. Aki befogadná az őket ábrázoló képet, ezen a linken keresztül jelentkezhet november 25-ig: https://forms.gle/QASFrNFioNBQ2SoY6. A link megtalálható a plébánia honlapján is.
  2. December 3-án, szombaton du. 3-kor kezdődik a kiserdei Mikulás ünnepség. Részletek a kihelyezett plakáton, a szórólapokon, illetve a Baba-Mama levelezőlistán olvashatók.
    7.  Karitász csoportunk szeretne Karácsonyra „cipősdoboz adományokat” eljuttatni rászoruló Nógrád megyei gyerekeknek. Aki szívesen hozzájárul ehhez 1-1 cipősdoboznyi ajándékkal, a hirdetőtáblán található és e-mailben is kiküldött tájékoztató alapján tudja ezt megtenni, legkésőbb december 11-ig. Kérdésekkel Kovács Istvánhoz vagy Czinege Katihoz fordulhattok.