Hirdetések 2021.május 30 – június 6.

  1. A mai napon a Szentföld javára gyűjtünk.
  2. Június 5-én szombaton kerül sor 17 órától 18 óráig templomunkban Szentségimádásra. Ezzel mi is csatlakozunk a világprogramhoz, amivel a NEK-re készülünk. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Jövő vasárnap június 6-a Úrnapja. A hagyományoknak megfelelően a 10-es szentmise után lesz a templomkerülő körmenet. Szeretettel várjuk erre az alkalomra a kedves testvéreket!
  4. Ahogy már előre jeleztük, ugyanezen a napon mindhárom szentmise után kerül sor a templomban az új képviselő testület megszavazására. Kérjük a testvéreket, tanulmányozzák a jelöltek listáját és vegyenek részt a folyamatban!
  5. Június 13-án vasárnap a 10-es misében kerül sor a szokott év végi hálaadásra. Várjuk a családokat illetve a gyermekeket! A szentmise után a templomkertben agapét is tartunk. Hozzá lehet járulni süteménnyel, üdítő italokkal a rendezvényhez. Szerencsés lenne előre jelezni a szándékot Boda Évának vagy valamelyik Karitász-munkatársnak.
  6. Idén június 19-én szombaton 10.30-as kezdettel szenteli fel Erdő Péter Bíboros atya az Esztergomi Bazilikában az új papokat és diakónusokat. Előbbiek öten lesznek, utóbbiak hárman.