Hirdetések 2021. december 19-26.

1. Szeretettel köszönjük mindenkinek, aki cipősdoboz ajándékot készített! Kb. 90 db gyűlt össze, amelyeket továbbítottunk Szátokra.
2. Idős beteg testvéreinkhez szívesen elvisszük az Oltáriszentséget, illetve biztosítjuk számukra a szentgyónás lehetőségét. Időpontot a plébánián tudnak egyeztetni.
3. December 23-án 6 órakor lesz az utolsó rorate. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a zenés szolgálatot illetve a ministráns közreműködést.
4.December 23-án délután kerül sor a templom berendezésére és a betlehem felállítására.
5. December 24-én reggel nem lesz liturgia. Délelőtt 8 és 9 óra között lehetőség lesz szentgyónás elvégzésére a templomban. Ezen a napon 16 órakor zár a temető és kezdődik a pásztorjáték. Nagyon kérjük, hogy ezen csak azok vegyenek részt, akik oltakoztak! Részvétel esetén maszk használata és a távolságtartás kötelező! Felhívjuk a figyelmet, hogy a misztériumjáték felvételre is került és a plébánia youtube oldalán megtekinthető.
6. Szintén december 24-én este 23:30-kor nyitjuk a templomot és 24 órakor kezdődik a karácsonyi éjféli mise.
7. December 25-e szombat, Karácsony napja, kötelező ünnep, vasárnapi miserend szerint lesznek megtartva a szentmisék.
8. December 26-a Szent Család vasárnapja, mindhárom szentmise után az atyák megáldják a családokat.
9.  Előre jelezzük, hogy a két ünnep között csak hétfőn (dec. 27-én) 9-11 óra között, illetve szerdán (dec. 29-én) délután 15-18 óra között lesz nyitva az iroda. Hivatalos ügyeket ekkor tudnak intézni.
10. Szilveszter estéjén a 18 órakor kezdődő szentmise keretében adunk hálát az elmúlt évért, és tartunk rövid évértékelő beszámolót.
11, Január 1-e szombat, újév első napja kötelező ünnep, vasárnapi miserendet tartunk.