Hirdetések 2020. dec. 13 – 20.

 1. Az év utolsó képviselőtestületi ülése 16 órakor (dec.13.) lesz a plébánián. Szeretettel várom az érintetteket!
 2. Köszönetemet szeretném kifejezni az alábbiaknak: 
  • Szent Miklós ünnepére a kedves testvérektől egy szép piros palástot kaptam, ez hiányzott a kollekcióból. A 8 órai szentmise végén megtekinthető.
  • a kedves testvérek közül 11-en vettek részt az Tesco-nál a tartós élelmiszerek gyűjtésében. 320 kg adomány jött össze. Szívből köszönöm nekik. A rászorulóknak folyamatosan történik a kiszállítás. Ha bárki ismer nehéz körülmények között élő testvért, kérem jelezze, hogy ne maradjon ki az akcióból.
  • 120 darabnál tartunk a gyermekeknek szánt cipősdoboz ajándék akciónál. Ha valaki még ebben részt kíván venni, most vasárnap lesz utoljára lehetőség ennek behozatalára.
  • hálás vagyok a kommunikációs munkacsoportnak a miseközvetítésekért!
 3. Amennyiben idős beteg testvéreink karácsonyi gyónására, áldoztatására igény van, kérem, mihamarabb jelezzék, hogy teljesíthessük!
 4. Szilveszter estéjén rövid pénzügyi beszámolót tartok. Testvérek láthatták, hogy mi mindennel gazdagodtunk. Ezek pénzügyi fedezetét 70%-ban a Magyar Kormánynak köszönhetjük. Idén a koronavírus miatt a saját bevételeink 2,5 millió forinttal csökkentek. Anyagi helyzetünk nem rendült meg, de mindenkitől kérem, hogy a perselypénzen túl az ez évi egyházi hozzájárulását fizesse be. Irányelv: keresőként évi nettó jövedelem 1%-a. A nagylelkű támogatásokat ezúton is köszönöm.
 5. Jövő szombaton (dec.19) 18 órakor Taize-i imaóra lesz a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők!