Hirdetések 2024. október 27-november 03.

  1.   A héten tanítási szünet van az iskolákban. A plébániai hittanos alkalmak is szünetelnek mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek.
  2.   Jövő vasárnap a 10 órás szentmisét a Katolikus Rádió élőben közvetíti templomunkból. Legyünk pontosak és aktívan kapcsolódjunk be az éneklésbe, imádságba.
  3.   A héten elsőpéntek lesz. Betegeinket a héten meglátogatjuk. Pénteken egyben mindenszentek ünnepe. Mindenszentek ünnepén szentmisén feltétlenül vegyünk részt. Templomunkban reggel 8-kor és este 6-kor lesz szentmise. Mindenszentek esti szentmiséje után a halottakért tartunk gyertyafényes ájtatosságot. Ezen a napon a plébániai irodai szolgálat szünetel.
  4.   Szombaton, (november 2.), halottak napján reggel 7-kor és este 6 órakor lesz szentmise.
  5.   8 nap múlva, november 4-én délelőtt 11-kor az özvegyeknek külön szentmisét mutatunk be, amelyben imádkozhatunk elhunyt szeretteinkért. Az özvegyeket szeretettel látjuk.
  6.   Két hét múlva november 10-én tartjuk templomunk búcsúját a 10 órás szentmise keretében. A 10 órás szentmisét követően közös ebédre várunk mindenkit a templomkertbe. Kérjük, hogy aki teheti kis süteménnyel, gyümölccsel tegye teljessé a közös étkezést.
  7.   November 16-án, szombaton közös urnatemető és templomtakarításra várunk segítőket. A szervezés miatt örülnénk az előzetes jelentkezésnek, amit az irodában, sekrestyében vagy emailen tehetünk meg.
  8.   November 24-én, vasárnap az esti szentmise után a Szűzanyát köszöntő Akathisztos éneklésre várunk mindenkit. Azokat is szeretettel látjuk, akik kevésbé jó énekhanggal rendelkeznek.
  9.   Várjuk kisebb és nagyobb gyermekek jelentkezését, akik a karácsonyi misztériumjátékban bármilyen szerepet vállalnának, akár szöveg elmondása nélkül is. Felső korhatár nincsen. Jelentkezni Pálfalvi Pankánál vagy Esztinél illetve a hirdetőtáblán lévő linken lehet.