Hirdetések 2024. október 6-13.

1.  Ma este képviselőtestületi ülés lesz. Az érintetteket szeretettel várjuk.
2.  Ma estig lehet még jelentkezni a bérmálkozói felkészítésre Gábor atyánál személyesen vagy telefonon (Telefon: 06-20/823-1418). Az első közös alkalmat jövő hét vasárnap (október 13-án), az esti szentmise után tartjuk a Közösségi házban, majd október 25-27 között elvárjuk őket lelkigyakorlatra.
3.  Szombaton (október 12-én), buszos zarándoklatra megyünk, Paks, Hajós, Tass útvonalra. Hozzájárulásként 6000 Ft-ot kérnék, de többletfizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, belépőket, idegenvezetést és a meleg ebédet is. Tájékoztatót átvenni a templom hátuljában, jelentkezni – a sekrestyében vagy az irodában az összeg befizetésével lehet. Még néhány jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. A résztvevőkkel szombat reggel 7.30-kor indulunk és este 7 óra körül érünk vissza.
4.  Az elmúlt hetekben megkezdődtek a plébánia hittanos alkalmak. Továbbra is várjuk az elsőáldozásra készülőket hétfőn 16.30-kor. Szintén hétfőn 19.00 órakor a Szűzanyáról szóló elmélkedés sorozatra várjuk a felnőtteket. Ugyancsak hétfőn 20.00 órakor a szentségekre készülő felnőtteket és a szentségekben részesült tovább készülőket várjuk (Tavalyi keddi alkalmak folytatása).
5.  Kilenc nap múlva (Október 15), kedden 18 órakor a közösségi házban Pelsőczy László és Szentesi Nóra színművészek lesznek vendégeink, akik „Fohász a magyarságért” nemzetünkről szóló történelmi alkotást mutatják be. Mindenkit szeretettel látunk.
6.  Október hónapban a hétköznapi Szentmisék előtt ¾ órával Rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk a Mária köszöntő imádságra.