Hirdetések 2024. szeptember 29-október 6.

1.   Az elmúlt héten megkezdődtek a plébánia hittanos alkalmak. Továbbra is várjuk az elsőáldozásra készülőket hétfőn 16.30-kor; jelentkezési link: https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7. Szintén hétfőn 19.00 órakor a Szűzanyáról szóló elmélkedés sorozatra várjuk a felnőtteket. Ugyancsak hétfőn 20.00 órakor a szentségekre készülő felnőtteket és a szentségekben részesült tovább készülőket várjuk (Tavalyi keddi alkalmak folytatása). Csütörtökön és pénteken a bogárklubok egyes korosztályainak van találkozó.
2.   Kedden október hónapja kezdődik. A hétköznapi Szentmisék előtt ¾ órával Rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk a Mária köszöntő imádságra.
3.   A héten betegeinket szokott módon meglátogatjuk. Pénteken elsőpéntek lesz.
4.  Most hétvégén (október 4-6 között), péntek délutántól vasárnap délutánig Szokolyán tartjuk az őszi minitábort. A résztvevőkkel pénteken a templomkertből indulunk délután 3 órakor. Aki még szeretne jönni ma estig jelentkezhet:
https://docs.google.com/forms/d/1tcawkPrMF9YTNAktyVH6LcQTUIg7E6g6osiHn_MNDxg/edit

5.   Jövő vasárnap este képviselőtestületi ülés lesz. Az érintetteket szeretettel várjuk.
6.   Két hét múlva október 12-én, szombaton buszos zarándoklatra megyünk, Paks, Hajós, Tass útvonalra. Hozzájárulásként 6000 Ft-ot kérnék, de többletfizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, belépőket, idegenvezetést és a meleg ebédet is. Tájékoztatót átvenni a templom hátuljában, jelentkezni – lehetőleg a szervezés megkönnyítése érdekében egy-két napon belül – a sekrestyében vagy az irodában az összeg befizetésével lehet.
7.    Október 6-ig lehet jelentkezni a bérmálkozói felkészítésre Gábor atyánál személyesen vagy a 06-20/823-1418-as telefonszámon. Az első közös alkalmat két hét múlva (október 13-án), vasárnap az esti szentmise után tartjuk a Közösségi házban, majd október 25-27 között várjuk őket lelkigyakorlatra.
8.    Október 15-én, kedden 18 órakor a közösségi házban Pelsőczy László és Szentesi Nóra színművészek lesznek vendégeink, akik „Fohász a magyarságért” nemzetünkről szóló történelmi alkotást mutatják be. Mindenkit szeretettel látunk.
9.     A közösségi házban hétfő délelőttönként fiatal asszonyoknak van torna. Kedden délelőttönként meg a baba-mama klubba várjuk a kisgyermekes édesanyákat.
10.   A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogató képzést hirdet, melyre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet szeptember folyamán hétköznap 8-16 óra között. A soron következő képzés 2024. október 5-én indul. Részletes tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható.
11.   Megjelent az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye negyedévenkénti színes beszámolója, amelyet hátul az újságos asztalról ingyenesen elvihető.