Hirdetések 2024. szeptember 22-29.

1.   A héten megkezdődnek a plébánia hittanos alkalmak. Hétfőn 16.30-kor várjuk az elsőáldozásra készülőket; jelentkezési link: https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7. Szintén hétfőn 19.00 órakor „a lelki élet főbb témái” címmel várjuk a felnőtteket. Ugyancsak hétfőn 20.00 órakor a szentségekre készülő felnőtteket és a szentségekben részesült tovább készülőket várjuk (Tavalyi keddi alkalmak folytatása). Csütörtökön és pénteken a bogárklubok egyes korosztályainak lesz találkozó. A bérmálkozók felkészítése a jelentkezések lezárulása után kezdődik. Aki még a bérmálkozók közé szeretne jelentkezni a honlapon vagy az alábbi linken teheti meg: https://forms.gle/z1d4YfzsXXkw3BUn8 
2.   Két hét múlva október 4-6 között, péntek délutántól vasárnap délutánig Szokolyán tartjuk az őszi minitábort, melyre szeretettel várjuk a 2-9. osztályos gyermekeket. Jelentkezni ma estig az alábbi linken lehet:  https://docs.google.com/forms/d/1tcawkPrMF9YTNAktyVH6LcQTUIg7E6g6osiHn_MNDxg/edit 
3.   Három hét múlva október 12-én, szombaton buszos zarándoklatra megyünk, Paks, Hajós, Tass útvonalra. Hozzájárulásként 6000 Ft-ot kérnék, de többlet fizetést elfogadunk. Az összeg tartalmazza az utazást, belépőket, idegenvezetést és a meleg ebédet is.
Tájékoztatót átvenni a templom hátuljában, jelentkezni – lehetőleg a jövő hét végéig – a sekrestyében vagy az irodában az összeg befizetésével lehet.
4.   Hétfőn délelőttönként a közösségi házban fiatal asszonyoknak és hölgyeknek van torna. Kedden délelőtt 9-11 között baba-mama klubba várjuk a kisgyermekes édesanyákat. Érdeklődni: Czinegéné Karl Évánál vagy Petriné Várnai Krisztinél lehet.
5.   Szeretettel várunk új tagokat a vasárnapi és ünnepi szentmiséken történő felolvasásra. Aki belső indíttatást érez. Czinege Katinál vagy a templom lelkipásztorainál jelentkezzen.
6.   A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogató képzést hirdet, melyre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1)224-86-40-es telefonszámán lehet szeptember folyamán hétköznap 8-16 óra között. A soron következő képzés 2024. október 5-én indul. Részletes tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható.
7.   Megjelent az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye negyedévenkénti színes beszámolója, amelyet hátul az újságosasztalról ingyenesen elvihetünk.