Hirdetések 2024. szeptember 01-08.

1)   Ma este a szentmisét követően képviselőtestületi ülés lesz; az érintetteket szeretettel várjuk.
2)    Holnap, hétfőtől a plébániai iroda nyitvatartását hétfőnként egy órával eltoljuk: Hétfőnként 10-12 között fogunk tudni plébániai ügyekben segíteni. Kedden, szerdán, pénteken az iroda nyitvatartása változatlan marad.
3)    Pénteken elsőpéntek. Betegeinket szokott módon meglátogatjuk.
4)    A tanévben ismét vannak vasárnaponként 10 órás szentmisék. A 10 órás szentmisére különös szeretettel várjuk a családokat: gyerekeket, szülőket, nagyszülőket.
5)    Jövő vasárnap (szeptember 8.) a 10 órás szentmise keretében tartjuk a Veni Sancte-t, kezdjük az új plébániai tanévet. A 10 órás szentmisét követően közös ebédre várunk mindenkit a templomkertbe. Kérjük, hogy aki teheti kis süteménnyel, gyümölccsel tegye teljessé a közös étkezést.
6)    Szeretettel várjuk az elsőáldozási felkészítésre a gyermekeket 3. osztályos kortól. A keresztség nem feltétel. Jelentkezés: https://forms.gle/iigWHgSj9zoiruDD7 A tavaly elsőáldozásban részesült gyereknek a Bogárklubot javasoljuk péntekenként 17,00 órától. Az első alkalom pénteken lesz.

7)    Hasonlóképpen szeretettel várjuk az édesanyákát és babákat a Baba-mama klubba keddenként 9 órától a közösségi házba. Érdeklődni: Czinegéné Karl Évánál vagy Petriné Várnai Krisztinél lehet.
8)    Még két hétig lesz templomunkban a Szűzanya fatimai vándorszobra. Kifejezhetjük tiszteletünket és fokozott módon kérhetjük égi édesanyánk közbenjárását.
9)    Figyeljünk arra, hogy az őszi időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomokban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, hátat, vállat, sőt felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.
10)   Szeretettel várjuk olyan személyek jelentkezését, akik szívesen olvasnák fel a szentmisén az olvasmányt vagy szentleckét. Jelentkezés Czinege Katinál.