Hirdetések 2024 aug. 25 – szept. 01.

1.  Mostani hétvégétől (augusztus 25) vasárnaponként ismét lesznek 10 órás szentmisék. A 10 órás szentmisére különös szeretettel várjuk a családokat.
2.  A múlt héten templomunkban érkezett a Szűzanya fatimai vándorszobra, amely szeptember 13-ig lesz nálunk. Kifejezhetjük tiszteletünket és fokozott módon kérhetjük égi édesanyánk közbenjárását.
3.  Jövő vasárnap az esti szentmisét követően képviselőtestületi ülés lesz; az érintetteket szeretettel várjuk.
4.  Szintén jövő héttől, szeptember elejétől a plébániai iroda nyitvatartását hétfőnként egy órával eltoljuk: Hétfőnként 10-12 között fogunk tudni plébániai ügyekben segíteni. Kedden, szerdán, pénteken az iroda nyitvatartása változatlan marad.
5.  Két hét múlva szeptember 8-án vasárnap a 10 órás szentmise keretében tartjuk a Veni Sancte-t, kezdjük az új plébániai tanévet. A 10 órás szentmisét követően közös ebédre várunk mindenkit a templomkertbe. Kérjük, hogy aki teheti kis süteménnyel, gyümölccsel tegye teljessé a közös étkezést.
6.  Figyeljünk arra, hogy a nyári időszakban is méltó legyen öltözetünk a szent helyhez. Templomokban olyan ruházatban jelenjünk meg, amely hasfalat, hátat, vállat, sőt felsőkart is eltakarja. Férfiaktól a hosszúnadrág is elvárt.